LG Optimus 7 - Első fecske

Üdv! Januárban nagy meglepetésként ért, mikor az LG-től kaptam egy vadi új Optimus 7-est tesztelésre. Ebben a mobiltelefon blogban tapasztalataimat, észrevételeimet osztom meg veletek a telefonról - mit nyújt az LG csúcskészüléke, és mit várhatunk a Windows Phone 7-től?

Friss topikok

  • szabo1987: Sziasztok! 1 hete vagyok boldog tulaja egy Optimus7-nek és olyan kérdésem lenne, hogy ha kikapcsol... (2011.09.22. 10:27) Fussunk neki megint
  • lacz58: Hello! Nyertem egy MS Office vásárlási akcióban egy LG E900 Windows 7 telefont.Tényleg nem lehet s... (2011.08.14. 12:53) WP7 - Az meg mi a szösz?
  • Ana.Ge: A 800MHz-es proci nem biztos, hogy lassabb lesz, ez már Next Gen :) (2011.04.20. 11:13) A következő WP7 alapú LG mobil
  • zUlU: @M_Peti: Ami számomra még szomorúbb, hogy egyelőre free app-okon kívül semmit nem tudok használni,... (2011.04.14. 09:42) NoDo és Mango
  • M_Peti: Igen, Gorilla Glass a képernyő, így nem kell tartani a karcoktól, kopásoktól :) Egyelőre még mindi... (2011.03.28. 09:51) Néma csend és hullaszag

Linkblog

Újabb csúszás...

2011.03.10. 20:59 | M_Peti | Szólj hozzá!

Címkék: lg 7 optimus wp7 nodo

 Már tűkön ülök pár napja, várnám a NoDo-t, amit mostanra ígértek, erre bejelentik, hogy csúszik... Hurrá. Tegyük hozzá, úgy néz ki a dolog, hogy ez most nem az óriásvállalat hibája, hanem egy gyártóé: a Samsung nem tudta javítani a telefonjai frissítése körüli problémákat. Második hurrá.

Az új ígéret március második fele, de nem lepődnék meg az április elejei kiadástól sem, bár ne így legyen. Közben új hír, hogy március 15-én lesz egy rendezvény a Microsoft szervezésében, ami az újdonsült Internet Explorer 9-ről fog szólni - mint tudjuk, ez elérhető lesz majd WP7 alá is, szóval várva várjuk:)

Amúgy már szinte fix, hogy mit kapunk az első frissítéstől: másolás/beillesztés, több csengőhang, javított Marketplace keresés és jobb memóriakezelés, okosabb Bluetooth és kamera szoftver. Elsőre nem rossz, persze én a 2., már bejelentett frissítést várom jobban, abban már sokkal izgalmasabb dolgokat említettek... .:)

Ma kíváncsiságból elmentem az Árkádban lévő egyik T-pontba, munka után hazafelé, ugyanis az LG facebook üzenőfalán olvasható volt, hogy lehet tapizni a készülékeiket, munkatársaik segítségével (na nem úgy tapizni...). Bementem, érdeklődtem, egy kedves úr odavezetett egy pulthoz, ahol 3 darab telefon volt kibiggyesztve (egy GT540, egy GS290, a harmadik meg talán egy Viewty volt), majd közölte, hogy ebből 2 be se kapcsol, de ma már voltak szerelni.

Ebben még fejlődni kell, de az ötlet nem lenne rossz:) Én azt vártam, lesz ott egy okosabb hostess hölgy, aki mosolyogva magyarázza a telefon funkcióit, és akár egy kis marketingdumával övezve előveszi az új 2X-et, hogy "most épp ez van nálam, ez a legújabb modellünk, ami nemsokára piacra kerül..." :P :)

Persze nem így volt, de reméljük, ez csak pillanatnyi fennakadás volt, a hétvégén már minden rendben lesz:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lgoptimus7.blog.hu/api/trackback/id/tr912729161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása