LG Optimus 7 - Első fecske

Üdv! Januárban nagy meglepetésként ért, mikor az LG-től kaptam egy vadi új Optimus 7-est tesztelésre. Ebben a mobiltelefon blogban tapasztalataimat, észrevételeimet osztom meg veletek a telefonról - mit nyújt az LG csúcskészüléke, és mit várhatunk a Windows Phone 7-től?

Friss topikok

  • szabo1987: Sziasztok! 1 hete vagyok boldog tulaja egy Optimus7-nek és olyan kérdésem lenne, hogy ha kikapcsol... (2011.09.22. 10:27) Fussunk neki megint
  • lacz58: Hello! Nyertem egy MS Office vásárlási akcióban egy LG E900 Windows 7 telefont.Tényleg nem lehet s... (2011.08.14. 12:53) WP7 - Az meg mi a szösz?
  • Ana.Ge: A 800MHz-es proci nem biztos, hogy lassabb lesz, ez már Next Gen :) (2011.04.20. 11:13) A következő WP7 alapú LG mobil
  • zUlU: @M_Peti: Ami számomra még szomorúbb, hogy egyelőre free app-okon kívül semmit nem tudok használni,... (2011.04.14. 09:42) NoDo és Mango
  • M_Peti: Igen, Gorilla Glass a képernyő, így nem kell tartani a karcoktól, kopásoktól :) Egyelőre még mindi... (2011.03.28. 09:51) Néma csend és hullaszag

Linkblog

Frissítések jönnek, mennek...

2011.03.03. 15:03 | M_Peti | Szólj hozzá!

Címkék: navigáció lg android optimus wp7 optimus7

 Ha már így belelovaltam magam az első frissítésbe, kicsit utána is jártam a dolognak. Kiderült, hogy Március 8-án már várhatjuk a NoDo-t (bár ez inkább tűnik pletykának, mint hivatalos infónak), és akár április elején már jöhet a következő frissítés is.

Ez mondjuk nem lenne butaság, ugyanis a platform-nak még vannak javításra váró funkciói, és elég sokat be is ígértek (mármint javítást) főleg a Mobile World Congressen... Szóval reménykedjünk:)

Közben érdekességként említem meg, hogy egyre jobban bővül a Marketplace, lassan elérjük a bűvös 10.000-es határt - persze pezsgőt "csak" ennek a 10-szeresénél bontunk, de jó látni a folyamatos bővülést:)

Egyébként picit eltér a platformtól, ez inkább az Optimus sorozatot érintő hír: elég sok újdonság fog érkezni készülékszinten, és bár tudtommal még nem lesz új WP7-es Optimus, azért ejtsünk szót az eljövendőkről is:)

Jönnek alsóbb kategóriájú telók, ilyen lesz például az Optimus Chat, QWERTY billentyűs ketyere, nekem ez a verzió mondjuk elég nőies, álljon itt egy kép:

 

 

Ilyen alsóbb kategóriás az Optimus Me is, ezt az LG magyar oldalán már ki is tették ( http://www.lg.com/hu/mobiltelefon/mobiltelefon-keszulekek/LG-Optimus-Me-P350.jsp ).

Vegyes érzéseim vannak, ugyanis ahogy én látom, eléggé nyomott árú telefonokat akarnak piacra dobni, ami jó, mert többen vehetnek akkor majd okostelefont - viszont kérdés, mi lesz a spórolás ára.

Ami viszont nagyon jónak tűnik, az az Optimus 2X, ami elvileg már ebben a hónapban piacra kerül, a Black, és a nagy dérrel-dúrral övezett Optimus 3D. Ezek a készülékek már a csúcsot képviselik, amit öröm látni, mivel eddig az LG inkább a középső árszegmensbe dobta be a készülékeit. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő:)

Ezek egyébként legjobb tudomásom szerint mind Androidos telefonok lesznek, nyilván az a platform még kelendőbb, mint a WP7. Ez inkább érdekes kitérő volt most, mintsem témába vágó bejegyzés, csak szerettem volna ismertetni az Optimus vonal fejlődését néhány mondatban - mert fejlődik, de rendesen. Úgy néz ki, ez lett az LG legnagyobb neve, és szerintem az is marad egy darabig.

Viszont visszakanyarodva a WP7-re, álljon itt egy videó, amely a készülő Device Managert mutatja be:

https://www.youtube.com/watch?v=aAgd-iTBlGs&feature=player_embedded#at=88

Elég hasznos egy programnak tűnik, és hamarosan elérhető is lesz, a bemutatott lehetőségek eddig sokaknak (nekem is) hiányoztak.

Szóval fejlődünk és haladunk töretlenül, bár én még mindig az offline navi érkezését várom a legjobban, de állítólag a Navigon már fejleszti a saját, NavteQ alapú alkalmazását, és javában tárgyal is a Microsofttal a megjelenésről. Csak jöjjön minél előbb, mert vétek kihasználatlanul hagyni ezt a GPS antennát, ha már ilyen gyorsan pozicionál :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lgoptimus7.blog.hu/api/trackback/id/tr932707301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása